Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
P A S R H S R R E t V N M S

AMSTERDAM-CENTRUM

ZZP Boekhouder Amsterdam-Centrum

U bent een ZZP’er in Amsterdam-Centrum en op zoek naar een boekhouder. Bij Administratiekantoor Landzaat in Amsterdam-Zuid bent u aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar doen we met kunde en plezier de administratie van ZZP’ers en ondernemers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
In plaats van het bijhouden van uw administratie oefent u liever uw beroep uit, want naast tijd kost het ook energie die ergens anders beter voor te gebruiken is. Daarnaast is er gespecialiseerde kennis nodig voor het doen van, bijvoorbeeld, een belastingaangifte of het opstellen van een balans. Bij Administratiekantoor Landzaat bezitten we de knowhow en hebben we jarenlange ervaring wat betreft administratie, genoeg redenen dus om het aan ons uit te besteden.

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg, vlakbij het gezellige Hoofddorpplein. Vanuit Amsterdam-Centrum kunt u bijvoorbeeld door het Vondelpark fietsen en vervolgens fietst u via de Sloterkade en de Zeilstraat naar het Hoofddorpplein. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-Centrum

Zonder Amstel geen Amsterdam, gelukkig zijn we op een gegeven moment een ‘r’ gaan gebruiken in plaats van een ‘l’, Amsteldam is een beetje een tongbreker. Rond de Amstel is deze geweldige stad vol ondernemingszin ontstaan. Veel ZZP’ers werken in het Centrum van Amsterdam. Onder het Centrum van Amsterdam vallen onder andere de Westelijke eilanden, de Oostelijke eilanden en het Marineterrein. Kenmerkend voor dit stadsdeel is bijvoorbeeld de grachtengordel, met haar vele eet- en drinkgelegenheden, denk aan de Prinsengracht, de Herengracht en de Singel, de grachten in de binnenstad met die prachtige, statige panden bruisend van activiteit, de Jordaan waar de 9 straatjes onderdeel van is, met verschillende mode-ondernemingen. Vanuit daar is het kleine wandeling naar de Spiegelstraat en het Spiegelkwartier, waar veel antiquariaten en galeries gesitueerd zijn. Het kloppend hart van Amsterdam is natuurlijk de Dam en het altijd levendige Damrak, het ruime Rokin, dat uit 1559 stamt, en de Munt met de bioscoop en vlakbij het Rembrandtplein, de Vijzelstraat. In veel van deze buurten zijn er horecagelegenheden, denk bijvoorbeeld aan poptempel Paradiso aan de Weteringschans, of de alternatieve Melkweg, bij het Leidseplein voor muziek, of de Stadsschouwburg en de Balie voor  kunst en cultuur. In Amsterdam-Centrum zijn Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP’ers) vaak werkzaam in verscheidene disciplines als toerisme, podiumkunsten, horeca, reclame & marketing of in de creatieve sector.
Ook in de Haarlemmerstraat, Westerdoksdijk, de Planciusbuurt met moderne kunstgaleries, en het Prinseneiland, waar o.a. de cinema en verscheidene barretjes en kleine ondernemingen als diverse kledingwinkels, bakkers en koffietentjes zijn, zijn veel ZZP’ers werkzaam. Net als op de Brouwersgracht, Haarlemmerdijk, de Nieuwendijk en de Rozengracht. Nabij de Rozengracht zijn er meerdere musea, bijvoorbeeld het Bijbels museum op de Keizersgracht, of het Amsterdams Museum verstopt achter de Kalverstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal, vlakbij de Spuistraat en ’t Spui. Musea zonder ZZP’ers zijn in deze tijd ondenkbaar. Ook de kunstenaars zelf, de technici en de bouwers van tentoonstellingen werken vaak als ZZP’er.
Niet enkel in het midden van Amsterdam-Centrum zijn zelfstandigen werkzaam, denk bijvoorbeeld aan de Utrechtsestraat met alle horeca, nabij het Waterlooplein, waar de oudste vlooienmarkt van Amsterdam is. Via het Waterlooplein is het makkelijk de Nieuwmarkt en de Geldersekade te bereiken, het Chinatown van Amsterdam met de vele, heerlijke eetgelegenheden. Veel tourguides werken als ZZP’er, en ook dit prachtige stukje van Amsterdam-Centrum is hun werkgebied. Via de Geldersekade is het makkelijk op Lastage uit te komen en vanuit daar is het een klein stukje naar de Prins Hendrikkade. Via het Entrepotdok wandelt men langs Artis richting de Kazernebuurt aan de Sarphatistraat. Amsterdam-Centrum bevat dus veel gebieden met veel zelfstandigen.