Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
H S R R E t V N M S P A S R

AMSTERDAM NIEUW-WEST

ZZP Boekhouder Amsterdam Nieuw-West

U woont in Amsterdam Nieuw-West, u bent ZZP’er en u bent op zoek naar een boekhouder? ZZP Boekhouder Amsterdam staat voor u klaar! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring wat betreft boekhouding voor ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Als ZZP’er uit Amsterdam Nieuw-West houdt u allicht liever ruimte en puf over voor het uitvoeren van uw vak. Daarbij is er vaak veel ervaring met belastingen nodig voor het indienen van uw aangiften, zoals bijvoorbeeld de aangifte van de inkomstenbelasting. Met onze jarenlange expertise bent u bij ZZP Boekhouder Amsterdam zeker aan het juiste adres.

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg, vlakbij het gezellige Hoofddorpplein. Vanuit Amsterdam Nieuw-West kunt u bijvoorbeeld met de auto via de A10-West de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Mocht het niet mogelijk zijn om naar ons kantoor te komen als ZZP’er uit Amsterdam Nieuw-West, dan komen wij uw administratie toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam Nieuw-West

Mocht het niet mogelijk zijn om naar ons kantoor te komen als ZZP’er uit Amsterdam Nieuw-West, dan komen wij uw administratie toch gewoon bij u ophalen!

Amsterdam Nieuw-West
Na de jaren vijftig is het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West ontstaan. Vanwege de nog betaalbare werk- en woonplekken zijn er verschillende broedplaatsen gesitueerd waar veel ZZP’ers een studio hebben. Denk bijvoorbeeld aan Broedplaats Lely waar onder andere kunstencentrum de Appel is gevestigd, nabij de Cornelis Lelylaan, in de wijk Sloterpoort, aan de rand van de Sloterparkwijk. Amsterdam Nieuw-West barst van de buitenkunst, veelal geproduceerd door ZZP’ers. ’Zwanen’ is een kunstwerk in de openbare ruimte gemaakt door lichtkunstenaar Titia Ex, deze is in 1997 op het Delflandplein geplaatst. Sinds 2018 is het aantal toeristen op het Delflandplein explosief gestegen, dit in verband met een afspraak die een plaatselijk Chinees restaurant heeft gemaakt met een Chinese reisorganisatie. Dat is goed nieuws voor de plaatselijke ondernemers en ZZP’ers in Amsterdam Nieuw-West.
Om de hoek van het Delflandplein is de Westlandgracht, en vlak daar in de buurt is Nest, een werkplek voor Zelfstandigen Zonder Personeel, vaak creatievelingen die genoeg hebben aan een bureau in een fijne wijk, zoals Amsterdam Nieuw-West. Via de Plesmanlaan kunnen we onze weg via de Staalmanpleinbuurt vervolgen richting het zuiden van Amsterdam Nieuw-West. En mocht het woensdag zijn, dan is er de Siermarkt op het Sierplein. Via Radion aan de Louwesweg, Slotervaart, ook een broedplaats, naast een culturele en innovatieve plek waar veel ZZP’ers werkzaam zijn in bijvoorbeeld de horeca, de reclame en podiumkunsten, vervolgen we onze weg naar Riekerpolder in Nieuw Sloten. Er staan veel gebouwen maar er is ook een stukje groen aan de Sloterweg, het Siegerpark, heerlijk om even een frisse neus te kunnen halen, en broodnodig als u druk bezig bent met uw onderneming. Sloten ligt ten zuidwesten van de Sloterweg. De eerste vermelding van dit dorp stamt uit 1063, tweehonderd jaar vroeger dan Amsterdam. Het kleinste politiebureautje is hier gevestigd.
Osdorp ligt ten noordoosten van Sloten. Hier is ook het Osdorpplein met de Lammetjes van beeldhouwer Gerrit Bolhuis. Aan het levendige plein zitten veel ondernemers van verschillende culturele achtergronden waardoor een grote diversiteit van waren is. Ook door de Meervaart, aan de Meer en Vaart, is er veel werkgelegenheid voor ZZP’ers, in diverse disciplines zoals horeca, podiumkunsten en de Studio, waar veel workshoppen worden aangeboden. Iets afgebogen naar het zuidwesten ligt de Aker, met winkelcentrum Akerpoort. Aan de andere kant van het water ligt Badhoevedorp, te bereiken via de Amsterdamse Baan. Als we de Ringvaart noordwaarts op gaan, komen we bij het dorpje Lijnden terecht. Aan de andere zijde van de Ringvaart ligt het Lutkemeer en Ookmeer, ooit een meer, nu een wijk waar ongeveer 900 mensen wonen. We doorkruisen dit gebied en wandelen verder noordwaarts naar de Eendracht, in Geuzeveld-Slotermeer. Daar is het Eendrachtspark met onder meer de rare snuiter van een Vogelgod, ontworpen door Leo Braat in 1971. In sportpark de Eendracht wordt er ruw rugby, cricket en voetbal gespeeld. Naar het noorden toe ligt Spieringhorn, ook hier kan er gesport worden om af te stomen na een drukke werkweek.
Als we onze weg nog meer noordwaarts volgen komen we uit in Westpoort, in dit gebied zijn veel bedrijven gevestigd, zo’n ruim 47.000 mensen werken hier, terwijl Westpoort slechts 370 inwoners kent. We buigen zuidwaarts af, anders belanden we in het Noordzeekanaal. Om even een ijsje of een bakje koffie te halen op Plein 40-45. Vanuit daar komen we uit bij het schone kerkje in de onmiskenbaar dorps gebleven wijk Noorderhof. Bijna is de Sloterplas te zien. In de diepte van die plas ligt sinds 1966 de Cockel Bockel, het oudste onderwaterhuis van ons land. Langs de Oostoever van de Sloterplas lopen we richting Overtoomse veld, dit was in de jaren vijftig de groentetuin van Amsterdam aangezien er toen veel tuinbedrijvers gevestigd waren. Amsterdam Nieuw-West, een flink stuk Amsterdam, met prachtige parken, meren en mensen. Mensen die werken als ZZP’er en liever tijd over hebben om van hun beeldschone buurt te genieten, of hun beroep uitoefenen. Daarom zijn wij, Administratiekantoor Landzaat, er voor u.