Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
t V N M S P A S R H S R R E

AMSTERDAM-NOORD

ZZP Boekhouder Amsterdam-Noord

U woont in Amsterdam-Noord en bent ZZP’er. Nu zoekt u iemand voor uw administratie, en natuurlijk heeft u het liefst iemand die jarenlange ervaring heeft met de boekhouding van ZZP’ers. Bij ZZP Boekhouder Amsterdam hebben we meer dan 20 jaar ervaring met de administratie van ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Mogelijkerwijs heeft u, als ZZP’er Amsterdam-Noord, weinig zin en/of tijd om bezig te zijn met uw administratie. Dat is niet vreemd want u kunt uw energie beter gebruiken voor het uitoefenen van uw beroep. Ook is er toegespitste kennis nodig voor, bijvoorbeeld, het indienen van een belastingaangifte, zoals de aangifte omzetbelasting, of de aangifte inkomstenbelasting. Goede redenen om uw administratie uit te besteden aan ZZP Boekhouder Amsterdam.

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg, vlakbij het gezellige Hoofddorpplein. Vanuit Amsterdam-Noord kunt u met de auto via de A10-West de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Mocht het niet mogelijk zijn om naar ons kantoor te komen als ZZP’er uit Amsterdam-Noord, dan komen wij uw administratie gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Noord

Een van de boeiendste en meest opbloeiende stadsdelen van Amsterdam ligt aan de andere kant van het IJ, en dat is Amsterdam-Noord. Een plek waar parken, het heerlijke Noorderpark bijvoorbeeld, woningen en creatieve plekken in harmonieuze afwisseling van elkaar zijn. De Tolhuistuin in de Volewijck, is een plaats waar een divers cultureel programma van Paradiso, Framer Framed en literaire stichting SLAA plaats vindt. Veel ZZP’ers zijn hier onder meer in de creatieve sector, horeca en reclame werkzaam. Ook werken veel ZZP’ers in het opbouwen en de techniek op dit soort plaatsen. Vlak naast de Tolhuistuin is het Eye Museum, gelegen in Overhoeks. Dit gebied heet Buiksloterham, de NDSM-werf bijvoorbeeld, waar de levendige IJ-hallen plaatsvinden, is in deze buurt gevestigd. Ook zijn hier talrijke ondernemers en studio’s, waar veel ZZP’ers gebruik van maken.
De Klaprozenweg is een weg die via Floradorp en de Bongerd langs Tuindorp Oostzaan loopt. In deze wijk liggen het Mercurius- en het Zonneplein, dit plein is ontworpen in de Amsterdamse Schoolstijl en bestaat uit woningen en kleine ondernemingen. Ook is daar theater ’t Zonnehuis gevestigd. Ten noordwesten van Tuindorp Oostzaan ligt de woonwijk Molenwijk, dit is een onderdeel van Oostzanerwerf. In 2000 is Drijfbeeld geplaatst, buitenkunst naar een ontwerp van Atelier van Lieshout, dit naar aanleiding van de nieuwbouwwoningen die eind jaren 90 in Twiske Kadoelen verrezen. En door dit groene gebied is het makkelijk naar Landsmeer te gaan, waar het lommerrijke natuurgebied Twiske is.
Met een grote lus komen we terug op de Kadoelenweg die uitkomt op de Buiksloterdijk in Banne Buiksloot, ten zuiden van Jeugdland. In deze buurt is ook het winkelcentrum Banne gevestigd, op de hoek van de IJdoornlaan en de Banne Buikslootlaan. Via Elzenhagen komen we bij een ander winkelcentrum in Amsterdam-Noord; winkelcentrum boven ’t Y, te Buikslotermeer, aan het Buikslotermeerplein. En op elke dag behalve zondag is er een multiculturele markt te vinden, met heerlijke etenswaren en leuke spulletjes. Ook is hier het Kunstplein, een kleurig kunstwerk gemaakt door Barbara Broekman. Brenda is een bronzen sculptuur van de land art kunstenaar Lucien den Arend, en staat aan de Waddenweg in Tuindorp Buiksloot. Via de Nieuwendammerdijk, en een tussenstop bij café ’t Sluisje, kom je in Tuindorp Nieuwendam.
Via Waterlandplein, in de Waterlandpleinbuurt is het leuk fietsen naar Ransdorp. Schellingwoude ligt aan het IJ en is vanuit Amsterdam Sluisbuurt te bereiken via de Schellingwoudebrug. De Nieuwendammerham schurkt tegen Schellingwoude aan en is een buurt waar het Hamerkwartier ligt. Aan de rand van deze wijk ligt het Vliegenbos, het oudste bos van gemeente Amsterdam, en het is een overwegend loofbos. Onder andere de ijsvogel komt hier wel eens vogelen. De vogelbuurt ligt tegen het Vliegenbos aan. In deze buurt is onder meer het IJplein.
Aan de Meeuwenlaan staat het kunstwerk De Muur van Alfred Eikelenboom. Een indrukwekkend rood object van staal dat op instorten staat maar waar een inzamelingsactie voor gehouden werd en gesprekken gevoerd worden met de gemeente Amsterdam, door zijn dochter Esther Eikelenboom voor het behoud. Via Hagedoornplein komen we uit in de van der Pekbuurt, een van de meest geslaagde en gewilde wijken van Amsterdam Noord. Hier zijn veel ZZP’ers gevestigd, mede door de grootschalige renovaties die er de laatste jaren hebben plaats gevonden, waardoor het straatbeeld er enorm op vooruit gegaan is.
Ten noordwesten van Amsterdam-Noord ligt Oostzaan, naast Koog aan de Zaan, dit is een dorp en een gemeente die 9575 inwoners telt. Samen met Westzaan en Assendelft is het een moederdorp uit de Zaanstreek, wat inhoudt dat het de drie oudste dorpen uit deze streek zijn. ZZP’er is een relatief nieuw begrip, en komt onder andere voor uit de wil een eigen bedrijf te hebben zonder afhankelijk te zijn van bepaalde regelgeving. Wat betreft bijvoorbeeld de belastingen is het juist wel weer zo dat er regels en wetten zijn, waar wij van Administratiekantoor Landzaat van op de hoogte zijn, zodat u als ZZP’er genoeg vrijheid heeft om het aan ons over te laten.