Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
E t V N M S P A S R H S R R

AMSTERDAM-OOST

ZZP Boekhouder Amsterdam-Oost

ZZP’ers uit Amsterdam-Oost gezocht die hun administratie graag overlaten aan een boekhouder met jarenlange ervaring. Bent u ZZP’er uit Amsterdam-Oost die liever tijd over heeft voor uw onderneming? Bij ZZP Boekhouder Amsterdam hebben we meer dan 20 jaar ervaring met de administratie van ZZP’ers. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Wellicht doet u liever niet uw eigen boekhouding? Begrijpelijk, want voor bijvoorbeeld het indienen van een belastingaangifte, zoals de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting, is er specifieke kennis nodig. Die kennis hebben wij bij ZZP Boekhouder Amsterdam in overvloed!

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is ontstaan uit Administratiekantoor Landzaat en is gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg, vlakbij het gezellige Hoofddorpplein. Vanuit Amsterdam-Oost kunt u met de auto via de A10-Zuid de afslag S107 nemen. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route
Mocht het niet mogelijk zijn als ZZP’er uit Amsterdam-Oost om bij ons op kantoor langs te komen, of uw administratie op te sturen of te mailen, dan komen we het gewoon bij u ophalen!

Amsterdam-Oost

Langs de Singelgracht in Amsterdam-Oost loopt de Mauritskade. Hier is het statige gebouw van het Tropeninstituut gevestigd, ontworpen door architect Johannes van Nieukerken. Achter het KIT is de Oosterpark, in dit lommerrijke gedeelte van de Oosterparkbuurt is het tijdens de zomermaanden goed toeven. Langs het Oosterpark loopt de Linneausstraat, deze straat is vernoemd naar de beroemde plantkundige Carolus Linneaus. Deze Zweedse arts heeft een tijd in Nederland gewoond om in Heemstede aan de Hortus Cliffortianus te werken, in veel opzichten de voorloper Species plantarum. De Wijttenbachstraat staat haaks op de Lineausstraat, en is het begin van de Dappermarkt, op de Dapperstraat, waar het prachtige gedicht van J.C. Bloem deels over gaat.
Het Muiderpoortstation is de grens tussen de Dapper Buurt en de Indische Buurt. Als we terug gaan naar de Linneausstraat richting Diemen, komen we eerst langs Oostpoort, dit is een nieuwe wijk in op de rand van Amsterdam-Oost en Watergraafsmeer. Deze nieuwe wijk is gebouwd aan de Ringvaart, deze vaart loopt van het Nieuwe Diep door Don Bosco en de Transvaalbuurt om op de Amstel uit te komen. Maar eerst zakken we de Middenweg af, om een frisse neus te halen in park Frankendael. Hier aan gelegen is de wijk Jeruzalem en deze is sinds 2010 een rijksmonument. In de 17e eeuw hield de Nederlandse natuurkundige Christiaan Huygens zich onder andere bezig hield met vroege science fiction, en de term middelpunt vliedende kracht was door hem neergepend. En sinds eind jaren 50 vorige eeuw siert zijn naam een plein in Amsterdam-Oost. Het Christiaan Huygensplein is een leuke plek vol met winkels van ondernemers. Ook in deze buurt zijn veel ZZP’ers te vinden, werkzaam in de horeca, in de culturele industrie of in de wervende sector. Mede door de relatieve rust is het een gewilde plek om te wonen.
Ook het Amsterdam Science Park trekt veel werkenden, studenten en ZZP’ers. Wat verder richting Diemen ligt de wijk Middenmeer, in deze wijk is de buurt Park de Meer, gebouwd op het terrein van voormalig Stadion de Meer, thuishaven van AFC Ajax tussen 1934 en 1996. Tegenover dit memorabele stuk Amsterdam ligt Betondorp. Bakermat van legendarische Nederlanders, zoals onder andere Johan Cruijff, Ed van der Elsken en Gerard van ’t Reve. Amsteldorp is een wijk vlakbij het Amstelstation, de buurt Julianapark en de van der Kunbuurt, die laatste is de kleinste buurt van Amsterdam Oost. Omdat de woningen relatief laag zijn in de van der Kunbuurt, vallen de hoogbouw van de Rembrandttoren, de Breitnertoren, de Mondriaantoren en de Amstel Tower extra op. Deze torenreeks staan in het gebied dat de Omval heet, een bedrijventerrein en zakencentrum. De nieuwe wijk Amstelkwartier ligt ook in deze buurt, en dit is nabij Amstel Business Park/Bedrijventerrein Oost. Het is makkelijk te bereiken met metro 51, station Overamstel, de 51 heeft ook stops op de Wibautstraat en op de Weesperstraat, deze laatste is vaak de lelijkste straat van Amsterdam genoemd.
Aan de andere kant van de Spaklerweg  heerst op terrein van het Bajeskwartier een sloop en opbouw modus om in de komende jaren 1350 nieuwe woningen te realiseren. Tijdens de aanleg van de Noord/Zuidlijn werd een stempeltang met het wapen van Amsterdam, de drie Andreaskruizen, gevonden. Kenners dateren deze stempeltang rond 1350. De metro 52, die bekend staat als de Noord/Zuidlijn, stopt op Centraal Station, vanwaar de tram genomen kan worden naar Rietlandpark, in het Oostelijk Havengebied. Daar is Winkelcentrum Brazilië, vanwaar je een heerlijk uitzicht op het IJ hebt, en de Verbindingsdam naar KNSM-eiland en Java-eiland. Eind 19e eeuw is begonnen met de aanleg van dit schiereiland. Pas sinds de jaren negentig kreeg dit eiland haar naam, toen er besloten was de haventerreinen tot woonwijken te ontwikkelen. Ten oosten van dit gebied ligt Borneo-eiland, dit is ook een schiereiland dat sinds de jaren negentig voornamelijk woningen huisvest. Via de Pythonbrug kom je in de Sluisbuurt op Zeeburgereiland terecht. Deze buurt in aanbouw zal woontorens van verschillende hoogten huisvesten. 
De IJburglaan is de verbindende weg tussen Zeeburg, Steigereiland en Haveneiland. En erg leuk om af te fietsen met wind mee. Door de vele nieuwe woningen in dit gebied wonen er veel ZZP’ers, ondernemers die werkzaam zijn op allerlei soorten terreinen zoals techniek, toerisme of de handel. De eilanden zijn relatief nieuwe plaatsen in Amsterdam en daarmee uitermate geschikt voor de ondernemende mens met gevoel voor avontuur. Op IJburg is het Winkelcentrum IJburg, ook leuk om te stoppen om een fijne kop koffie te halen. Aan de andere kant van het eiland ligt Centrumeiland, deze nieuwste wijk is de toegangspoort van strand IJburg, wat voorheen Blijburg was.
Middeneiland wordt op dit moment gecreëerd in ’t IJ, en zal tussen 2021 en 2026 aan minimaal 600 woningen ruimte gaan bieden. Het bouwen van Middeneiland gaat via de pannekoekenmethode, er worden lagen zand op elkaar gespoten tot er een eiland is. Het Diemerpark, gelegen op IJburg, bereik je vanaf vaste wal door de Nesciobrug, de langste fiets- en wandelbrug van Nederland. En met Nescio’s woorden ‘Heele zomernachten stonden we tegen ’t hek van ’t Oosterpark te leunen en honderd uit te boomen’ uit Titaantjes, zijn we terug bij Amsterdam-Oost, een stadsdeel vol met vooruitgang, groene stroken, cultuur en werk- woonmogelijkheden. Administratiekantoor Landzaat staat ook klaar voor alle ZZP’ers die in dit mooie stukje Amsterdam zijn neergestreken.