Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
S R R E t V N M S P A S R H

KLANTEN

Klanten ZZP Boekhouder Amsterdam

Onze klanten zijn ZZP’ers en komen uit verschillende branches zoals film, muziek, bouw, reclame, vormgeving, toerisme, kunst, onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
Een ZZP’ers heeft over het algemeen een eenmanszaak. Onze klanten zijn gevestigd in Amsterdam en besteden de aangifte inkomstenbelasting en aangifte omzetbelasting aan ons uit.
Bent u een startende ZZP’er? Dan helpen wij u ook met het opzetten van uw ZZP-administratie. Ook adviseren wij u over alle aftrekbare kosten voor een ZZP’er.

Voorbeelden van onze klanten

Presentator, acteur, programmamaker, cameraman, copywriter, beeldend kunstenaar, fotograaf, webdesigner, grafisch ontwerper, reclamemaker, vormgever, vertaler, tekstschrijver, muzikant, schoonmaker, beveiliger, aannemer, schilder, verhuizer, cateraar, sportinstructeur, consultant, coach, programmeur, verpleegkundige, diëtist, stylist, architect, kapper, schoonheidsspecialist. Zoekt u dus naar Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid, vraag dan een offerte aan bij Administratiekantoor Landzaat.

ZZP Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid

ZZP Boekhouder Amsterdam is gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid. Het boekhoudkantoor van Administratiekantoor Landzaat is gelegen aan de Aalsmeerweg 79 op de hoek met de Sassenheimstraat, dat is vlakbij het gezellige Hoofddorpplein, bedrijventerrein de Schinkel en afslag S107 van de A10. ZZP Boekhouder Amsterdam Oud-Zuid: route
Onze klanten komen ook uit Amsterdam-Centrum, Amsterdam-Oost, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam-Noord en Amsterdam-West.