Aalsmeerweg 79
1059 AE Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
R R E t V N M S P A S R H S

AMSTERDAM-ZUID

ZZP Boekhouder Amsterdam-Zuid

U werkt als ZZP’er in Amsterdam-Zuid en u zoekt een boekhouder bij u in de buurt. Bij ZZP Boekhouder Amsterdam hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met de boekhouding van ZZP’ers, een goede de reden om uw administratie aan ons uit te besteden. Een ZZP’er moet voor ons wel een echte ondernemer zijn. Zo dient hij of zij bijvoorbeeld meerdere klanten te hebben en ook op zoek te zijn naar nieuwe klanten.
U zoekt een boekhouder omdat u wellicht liever met uw onderneming bezig bent dan met uw administratie. Begrijpelijk! Niet alleen kost het energie, er is vaak gespecialiseerde kennis nodig voor het indienen van een belastingaangifte, zoals de aangifte omzetbelasting of inkomstenbelasting. Als ZZP’er uit Amsterdam-Zuid kunt u de zakelijke administratie gerust aan ons, Administratiekantoor Landzaat, overlaten.

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gelegen in Amsterdam-Zuid aan de Aalsmeerweg, vlakbij het gezellige Hoofddorpplein. U kunt bijvoorbeeld door het Vondelpark fietsen en vervolgens fietst u via de Sloterkade en Zeilstraat naar het Hoofddorpplein. Met de auto neemt u afslag S107 op de A10. Dan rijdt u bijna gelijk de Aalsmeerweg op: route

Amsterdam-Zuid

De rivier de Schinkel is onderdeel van de Staande Mastroute, een vaarroute voor boten met een staande mast tot 30 meter hoog. Dus er is een grote kans dat ‘de brug open stond’ geen smoesje voor te laat komen is, wanneer u in de buurt van de Schinkel werkt of woont. De Amstelveenseweg loopt parallel aan die rivier en is de grote, verbindende weg tussen het Vondelpark en het Hoofddorpplein. De Willemspark is een wijk die loopt van de Amstelveenseweg tot de Emmastraat en raakte in trek eind 19e eeuw door de overpopulatie en stinkende grachten van de Amsterdamse binnenstad.
Het Museumkwartier schurkt richting centrum tegen de Willemspark aan, en deze wijk dankt haar naam aan de drie belangrijkste musea van Amsterdam, het van Gogh, het Stedelijk en het Rijksmuseum. Veel ZZP’ers zijn werkzaam op een van deze plekken, vooral diegenen die in de culturele sector, of op toeristisch gebied werkzaam zijn. De belangrijkste straten in de buurt zijn de Lairessestraat, waar de ingang van het Concertgebouw is, de PC Hooftstraat, vanwege de exclusieve kledingwinkels, en de van Baerlestraat, waar het indrukwekkende Museumplein aan ligt.
Duivelseiland is een buurt die een tramhalte van het Museumplein vandaan ligt. Het is vernoemd naar een eilandje voor de kust van Frans-Guyana waar de Franse kapitein Albert Dreyfus naartoe verbannen was. Dit nadat hij valselijk beschuldigd was een spion voor Duitsland te zijn. De Hobbemakade scheidt Duivelseiland van de Pijp, en de Pijp is waar het allemaal gebeurt. Niet alleen wonen en werken daar veel ZZP’ers, doen hun boodschappen op de Albert Cuypmarkt, of drinken koffie op de Ferdinand Bolstraat, ook is het fijn een arthouse film te kijken in bioscoop Rialto, of een pauze door te brengen in het flink opgeknapte Sarphatipark.
Wat meer naar het centrum toe ligt sinds 1990 het Marie Heinekenplein, omringd door gezellige cafés, een taartenwinkel en drie passen af van de Stadhouderskade met zijn statige panden. Net als op de Stadhouderskade blinken de bijzondere gebouwen in de Diamantbuurt je tegemoet. J.C. van Espen heeft in de jaren twintig van de vorige eeuw arbeiderspaleizen in deze buurt ontworpen, ze zijn herkenbaar aan hun groengele kozijnen. Dwars door deze buurt loopt de van Woustraat, ook hier is er een keur aan restaurants, en winkels met exotisch etenswaar. Waar de van Woustraat overloopt in de Rijnstraat, daar begint de IJselbuurt, deze valt onder de Rivierenbuurt, net als de Rijnbuurt. De Churchill-laan en de Rooseveltlaan zijn de twee hoofdwegen die door deze buurten lopen, verbindende wegen zijn onder andere de Scheldestraat en de Maasstraat, met de voor elk wat wils winkels en, voor de lekkerbekjes onder ons, de diverse delicatessenwinkels.
Aan de rand van de Rivierenbuurt is de Amsteldijk, en de reden waarom ik deze noem is omdat dit een van de beste plekken is om in de zomer een uurtje te verpozen. Voor de sportende ZZP’er die uit Oud-Zuid komt, is de Apollohal, in de Apollobuurt, de uitgelezen plek om af te stomen en te ontspannen van een dag bezig te zijn geweest met de onderneming in bijvoorbeeld techniek, reclame of in toerisme. Voor mensen die liever sport kijken, en toejuichen, is het Olympisch stadion, nabij de Stadionweg, in de Stadionbuurt een geschiktere plek.
In de Scheldebuurt ligt het Europaplein, hier gesitueerd is het congrescomplex de RAI. Achter de RAI ligt een weelderig stukje groen, het Beatrixpark. Hieraan gelegen is de Prinses Irenebuurt, waar de Beethovenstraat doorheen loopt. De Zuidas, waar het World Trade Center (WTC) is, is het kloppende hart van het Amsterdamse financiële milieu. Mede daarom is Station Zuid in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijk knooppunt van het openbaar vervoer.
Niet ver van de Zuidas ligt het Gelderlandplein, een overdekt winkelcentrum in Buitenveldert. Erwin Wurm is een kunstenaar die bekend staat om zijn absurdistische werken. Vooral zijn one minute sculpturen genieten bekendheid vanwege de vaak humoristische relatie die hij of een model aangaat met een alledaags object.  Big Coat is een sculptuur van zijn hand en onder andere dit werk staat op het Gelderlandplein.
Een eigen onderneming hebben vergt tijd, concentratie en aandacht, en op sommige momenten kan er behoefte zijn aan een bos, het zingen van vogels, bomen wuivend in de wind. Het Amsterdamse Bos is zo’n plek om alle verantwoordelijkheden even te laten gaan, en enkel te luisteren naar wat de natuur te bieden heeft. Daarom is Administratiekantoor Landzaat er, zodat u zorgeloos kunt genieten van wat er allemaal te beleven is.