Da Costakade 209 sous
1053 XA Amsterdam
route

T. 020 4897663
info@landzaat.nl

KvK 27189711
privacyverklaring
disclaimer
terras Amsterdam Westerpark zzp eenmanszaak accountant omzetbelasting Vondelpark Amsterdam Vondelpark zzp kosten eenmanszaak belastingaangifte Nijntje Amsterdam centrum zzp Museumplein belastingaangifte inkomstenbelasting Molen Amsterdam oost zzp brouwerij belastingaangifte boekhouder Station Amsterdam Centraal Station zzp prijzen boekhouder accountant Poort hallen Amsterdam Oud-West zzp foodhallen hallenkwartier eenmanszaak Arenaboulevard Amsterdam zuidoost zzp ajax boekhouder administratiekantoor Schouwburg Amsterdam centrum zzp tarieven kosten prijzen Rode brug Amsterdam oost zzp BTW tarieven kosten Huis Amsterdam oud-west zzp omzetbelasting BTW belasting Schipholbord Amsterdam Schiphol zzp belastingaangifte omzetbelasting belasting Rijksmuseum Amsterdam centrum zzp inkomstenbelasting belastingaangifte administratiekantoor Reclamezuil Amsterdam oud-zuid zzp boekhouder inkomstenbelasting tarieven Eye Amsterdam noord zzp accountant boekhouder BTW

AMSTERDAM-ZUIDOOST

ZZP Boekhouder Amsterdam-Zuidoost

U bent een ZZP’er uit Amsterdam-Zuidoost en op zoek naar een boekhouder om uw administratie aan uit te besteden? Bij ZZP Boekhouder Amsterdam hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met de boekhouding van ZZP’ers. Als ZZP’er uit Amsterdam-Zuidoost besteedt u liever uw tijd aan uw onderneming dan aan uw administratie. Dat is begrijpelijk aangezien er toegespitste kennis nodig is voor het indienen van een belastingaangifte, zoals de aangifte omzetbelasting en de aangifte inkomstenbelasting. U bent bij ZZP Boekhouder Amsterdam dus aan het juiste adres!

Locatie ZZP Boekhouder Amsterdam

ZZP Boekhouder Amsterdam is een initiatief van Administratiekantoor Landzaat en is gevestigd in Amsterdam Oud-West. Ons kantoor ligt tussen de Bilderdijkstraat, de Kinkerstraat en de Nassaukade, en is makkelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of de auto te bereiken. route
Wanneer u, als ZZP’er Amsterdam-Zuidoost, niet in de gelegenheid bent bij ZZP Boekhouder Amsterdam langs te komen, dan halen we u administratie bij u op, wel zo makkelijk!

Amsterdam-Zuidoost

De boerderij Weltevreden, in Duivendrecht, is geschilderd door Piet Mondriaan. Andere schilderijen van zijn hand, met Duivendrecht als onderwerp, hangen in het Philadelphia Museum of Art. Dat is nogal een eind weg van Amsterdam. Ten noordoosten van Duivendrecht ligt Diemen. Daar vindt sinds 1983 het Diemerfestijn plaats, een meerdaags festival, bij het winkelcentrum, welk bestaat uit een kramenmarkt, een kermis en optredens van bekende en minder bekende artiesten. Veel ZZP’ers die werkzaam zijn in de entertainment industrie, en in de horeca, zijn betrokken bij dit evenement. Ook de lokale ondernemers zijn uiteraard goed vertegenwoordigd tijdens de festiviteiten.
Sniep is een woonwijk in Diemen en tevens de eindhalte van tramlijn 19. Aan de overzijde van het water ligt bedrijventerrein Verrijn Stuart, aangezien het eenvoudig te bereiken is met OV of de auto is het een plek waar veel ZZP’ers en ondernemers gebruik van maken. Hier kan je de metro 53 nemen naar bijvoorbeeld van der Madeweg, daar wacht metro 50 om onder andere naar Strandvliet door te rijden. De Gooiseweg kruist van der Madeweg en is een verbinding tussen Amstelstation en de Bijlmermeer. Net van de Gooiseweg af ligt Venserpolder. De straatnamen van deze drooggelegde polder zijn afgeleid van schrijvers, zoals de Britse schrijver Charlotte Brontë, onder meer bekend van het boek Jane Eyre. Op een zonnige dag is het niet vervelend om te wandelen, maar wanneer het regent is de buslijn 41 een zegen als je snel in Geinwijk wilt zijn.
Bijlmerdreef ligt tegen Geinwijk aan, en hier is metrostation Ganzenhoef waar winkelcentrum Ganzenpoort is gesitueerd. Hier vindt op zaterdag de drukbezochte markt plaats waar een keur aan waren en levensmiddelen met verschillende culturele smaken worden aangeboden. In deze buurt ligt ook de Vogeltjeswei, net onder de FD-Buurt. Als we via deze wijk naar Amsterdamse Poort willen, kunnen we via het Nelson Mandelapark gaan. Dit winkelcentrum is onderdeel van Arena Poort en schurkt tegen de Johan Cruijff Arena aan. Thuisbasis van voetbalclub Ajax. Naast sport is er ook Villa Arena, voor onder andere woonshoppen, en Ziggo Dome voor concerten. Veel ZZP’ers in deze buurt werken in de horeca, in de reclame of entertainment industrie. Afas Live is hier gevestigd, op de rand van Amstel III en Bullewijk, en heeft net als de Ziggo Dome vele nationale en internationale artiesten mogen ontvangen.
Via de Gaasperdammerweg en de Kromwijkdreef, langs Gaasperplas en Nellestein, komen we uit bij Winkelcentrum de Kameleon, in de K-buurt. Het is makkelijk te bereiken aangezien metrostation Kraaiennest hier gevestigd is. Als we hier de metro zouden nemen naar Gein, in stadsdeel Gaasperdam, moeten we eerst terug naar Van der Madeweg. Daar rijden de 50 en 54, via Holendrecht, waar winkelcentrum Reigersbos is. Hier siert sinds zomer 2019 de kleurrijke muurschildering Reigersbos de blinde muur in een steeg aan het Renooiplein, gemaakt door illustrator Munir de Vries. Vaak werken kunstenaars als ZZP’ers en bij Administratiekantoor Landzaat heten we ook alle creatieve ZZP’ers uit Amsterdam-Zuidoost welkom!